Снимка БулфотоДвама души са пострадали при катастрофа на пътя Попово-Търговище. Това съобщиха

...
Снимка БулфотоДвама души са пострадали при катастрофа на пътя Попово-Търговище. Това съобщиха
Коментари Харесай

Катастрофа на пътя Попово-Търговище: Двама са ранени

Снимка Булфото

Двама души са потърпевши при катастрофа на пътя Попово-Търговище. Това оповестиха от пресцентъра на ОДМВР-Търговище, съобщи вести.бг.

``
реклама

В 10:14 часа е получен сигнал на тел. 112 за пътен случай в община Търговище - в село Голямо Ново, на пътя Търговище-Попово, сред два леки автомобила. Към мястото на произшествието навреме са ориентирани полицейски и медицински екипи.

По предварителна информация пътуващ в посока Попово-Търговище лек автомобил Фолксваген " Туарег “ с търговищка регистрация се е блъснал в спрял по неустановени към този момент аргументи напречно на пътното платно лек автомобил „ Лада “, също с търговищка регистрация.

По първични данни, потърпевши в пътно-транспортното произшествие са двама души – мъж и жена, пътували в лекия автомобил „ Лада “, които са откарани за обзор в болница.

Предстои осъществяване оглед на местопроизшествието. До приключването му придвижването на преминаващите оттова леки коли се пренасочва през село Голямо Ново, а на товарните коли се предлага обходен маршрут през Разград.

Движението се контролира от екипи на полицията и на бранш „ Пътна полиция “ в регионалната дирекция.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР